Hírek

A szerelmes pillanatok és az esküvő minden mozzanata megörökítésre méltó. Éppen ezért fontos, hogy megtaláljátok azokat a szakembereket, akik kellő precizitással és szenvedéllyel készítik el az esküvőtök fényképeit és videóját. Most pontosan ilyen szolgáltatókat mutatunk be nektek!

Blog 

Most tegyük félre a YouTube-ot: az Instagram a közelmúltban elindította saját videó-tárhely-platformját - a vertikális IGTV-t.

A YouTube platformján a videókat feltöltők és a nézők egyre kreatívabban és fiatalosabban tudnak kapcsolatot teremteni!

A Search Engine Land közzétett kutatása szerint a YouTube videó metaadatai, beleértve a címet, leírást és címkéket, a legfontosabb rangsorolási tényezők . Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy miként optimalizálhatod YouTube-videó címét, leírását és címkéit a magasabb rangsoroláshoz és a további megtekintésekhez.

A forgatókönyvek fontos szerepet játszanak annak biztosításában, hogy az elképzeléseid megegyezzenek a képernyőn láthatóval. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy a forgatókönyveket hogyan használják a vállalati videofilmek készítésében, miért érdemes ezeket használni, és mikor nem jó forgató könyv alapján dolgozni.

Az élet kiszámíthatatlan lehet, és ez nem különbözik a vállalati világban. Előfordulhat, hogy a cég egy rendezvényt szervez , és a főnök egy hirtelen döntéssel videót akar késztetni az eseményről.

Minél magasabb a tét, annál fontosabbá válik a tervezési folyamat. Ha benevezek egy 50 km-es versenyre egy edző terv követése nélkül,akkor a versenyt vagy nem fejezem be, vagy súlyosan megsérülök, vagy mindkettő.

Azok a vállalatok, amelyek jelentős lépéseket tesznek a videó marketing területén, páratlan előnyt élveznek a konkurenciával szemben. Ahelyett, hogy statikus tartalmakat használnak előadásokon vagy egy weboldalon, inkább vonzó és hatékony módon kommunikálnak. Igen ... észrevettük ennek az állításnak az iróniáját, mint videófilm-gyártó cég. De saját...

A kereskedelmi videó készítésnél a " vállalati videó , reklám és promóciós videó" kifejezéseket gyakran hibásan használják. Valójában ezek nagyon különböző videós anyagok. Fontos megérteni a különbséget közöttük. Ez segíthet elkerülni a téves kommunikációt, és jobb átláthatóságot biztosít.

Nem azért vagyok itt, hogy elmondjam neked, hogy a videó olcsó, de a jó hír az, hogy a régi gondolkodásmód - ez a videó őrülten drága - gyorsan elavulttá vált. A jó marketingvideóba történő befektetés egy vállalkozás számára ugyanolyan megfizethető lett, mint bármely más marketing megoldás.

Noha az interjúvideó könnyen elkészíthetőnek tűnik, mégis kihívást jelent, a jó eredmény az előkészületen múlik. Sok éves tapasztalatunk van az ilyen típusú interjúvideók készítésében. Ezért tippeket dolgoztunk ki, amelyek segítenek egy jó videó anyag legyártásában.

A forgatás napja a kedvenc részem a munkámban. Az hogy beállítjuk a szereplők interakcióit, együtt dolgozunk a kreatív csapattal, interjúkat készítünk és megvalósítjuk az elképzelést, amelyen olyan keményen dolgoztunk, igen, kemény munka, de izgalmas, kifizetődő és egyszerűen szórakoztató.

Az elmúlt években a vállalkozások egyre nagyobb hangsúlyt helyeztek küldetésük fontosságára és a vállalati értékek kifejezésére. A Simon Sinek által kifejezett perspektívák egyre inkább vonzóak egy munkahelyen. És ez egy rohadt jó dolog.

Képarány

2020.01.06

Mi a kedvenc filmed képaránya? Talán furcsa kérdésnek tűnik, de a képarányok talán a film egyik legfontosabb, de legkevésbé ismert vagy megértett technikája.

M.L.Kingnek nem az volt a mondása, hogy "Van egy tervem!", hanem az, hogy "Van egy álmom!". Ezért jöttek el meghallgatni őt. Nem miatta voltak ott, hanem önmaguk miatt. Hittek abban, amiben ő, így sajátjuknak érezték és tovább adták. Így működik a sikeres marketing is.

MarketingA Search Engine Watch megmutatja, hogy mennyi szempontnak kell optimálisnak lenni ahhoz, hogy a videónk sikeres legyen. Szerintük elég, ha érdekes.

Fluimucil "De miért?" Ábel, köszönjük Emese, Kasszás Erzsi és a lista itt még nem ér véget. Biztos, hogy a felsoroltak közül már te is hallottál valamelyikről. Ha igen, akkor már is sejtheted, hogy mi a vírusvideók lényege, hiszen te is áldozatul estél néhánynak.

A marketing világa rendkívüli ütemben fejlődik, s akik nem követik a legújabb trendeket, bizony nagy elmaradásban lesznek versenytársaikhoz képest.

Az emlékek megörökítéséhez használt technológia évről-évre fejlődik. Ma már nem kell megelégednünk egy sima, dokumentumfilm-jellegű videóval életünk egyik legszebb napjáról, hiszen az esküvői filmünk milyenségének csak a képzeletünk szabhat határt.

A videók létjogosultsága a céges marketingben már régóta megkérdőjelezhetetlen. Legyen szó termékbemutató branding videóról, vagy egy szimpla céges vlogról, de akár csak egy imázsépítő kisfilmről; ez a lehetőség mára már szerves részét képezi a marketing eszköztárának.

Vészesen közeledik a Nagy Nap és neked fogalmad sincs még, hogy ki legyen az esküvői videós? Számtalan mennyiségű ajánlatot átnyálaztál már, de azt sem tudod, hogy egyáltalán mi alapján érdemes kiválasztani őt/őket?

A podcast egy olyan audió file sorozat melyet a készítője könnyen elérhetővé, letölthetővé tesz a felhasználók számára.

Céges vlog

2018.10.17

Mért jó a céges vlog? Miről szóljon? Tetszeni fog az embereknek? Milyen sűrűn készíts videót? Menyibe kerül? Szerezhetsz-e vele új ügyfeleket?