Szeretnéd feldobni az eseményt? Azonnal megosztható és nyomtatható képek? Stílusos fotó automata esküvőkre, céges rendezvényekre, bulikra!

60.000 Ft

80.000 Ft

110.000 Ft

Budapest 60km-es körzetében ingyenes kiszállás!

Egyedi árajánlatra van szükséged? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mit tartalmaz a szolgáltatásunk?


  • Az időtartam alatt korlátlan fotó és GIF-mozgókép készül melyet feltölthetsz Facebookodra és e-mailben is van lehetőség azonnal elküldeni.
  • Az árban meghatározott mennyiségű képet a fotó elkészülte után azonnal kinyomtatja a gép 1 példányban.
  • Nap végén az összes kép illetve GIF mozgókép felkerül egy tárhelyre ahol 1 hónapig tároljuk és ingyenesen letölthető.
  • A fotógép mellé biztosítunk kiegészítőket valamint egy választható hátteret, illetve egyedi a megrendelő által hozott háttér is használható (minimum 2x2 méter).
  • Készítünk egyedi nyomtatott sablont amire kerülhet saját "logó" ( Férj és Feleség neve, dátum, cégnév stb.)
  • A megrendelt fotógép mellé 1 fő technikai személyzetet biztosítunk, akik a helyszínre szállítják a gépet felállítják a hátteret, kipakolják a kiegészítőket, segítenek a gép használatában majd a választott időtartam lejárta után elszállítják a fotógépet.
  • A fotógépnek saját vakuja van, így sötétebb helyen felállítva is tökéletes képeket készít rólatok.

Tedd emlékezetessé a napot!

Esküvőre

Tedd emlékezetessé a Nagy Napot! Fotózkodj a násznéppel és alkoss maradandó emléket az utókornak! Tökéletes akár köszönetajándéknak is!   

Rendezvényre

Valamivel feldobnád a céges rendezvényt? Lenyűgöznéd céges partnereid? Adj a rendezvényen készült egyedi brandingelt képet partnereidnek, hogy céged mindig szem előtt legyen!  

Bulira

Nem tudod mivel dobd fel a családi eseményeket? Jó lenne valami egyedi dolog a szülinapodra? A fotógép biztosan a party egyik maradandó csúcspontja lesz.   

További extra szolgáltatások:

Plusz rendelkezésre állás:

+10.000 Ft/óra

Több helyszín esetén:

5 000 Ft / helyszín váltás

Green Box fotózás:

15 000 Ft

Egyedi érintőképernyő dizájn:

5 000 Ft

Készenléti idő:

5.000 Ft/óra

Extra Grafika:

5.000 Ft/sablon

A korlátlan nyomtatás a selfiegép szolgáltatás ideje alatt a fotókollázsra értendő, több példányszámú nyomtatásra is van lehetőség, ennek árát személyre szabottan tudjuk megállapítani.  

Tedd egyedivé a rendezvényedet!

Bármilyen rendezvényt tervezel, garantáltan népszerű program lesz a fotógép, egyszerűen jó buli vicces fényképeket készíteni, melyeket ráadásul azonnal, fotóminőségben a kezetekbe is vehettek.

A freefly studio fotó automatája modern selfiegép, amely megkönnyíti önmagunk fotózását. Feldobja a bulit, aktivizálja az embereket és megörökíti a legjobb pillanatokat!

A vicces kiegészítők, a profi kamera és a korlátlan nyomtatás miatt minden rendezvény hangulatát felpörgeti a freefly studio.

Mire van szükségünk?

Minimum 2.5x2.5 méteres fedett területre

1 darab asztalra a kiegészítőknek

5 méteren belül 1 darab konnektorra