Irt rólunk az Esküvő Classic magazin

2019.04.17

A szerelmes pillanatok és az esküvő minden mozzanata megörökítésre méltó. Éppen ezért fontos, hogy megtaláljátok azokat a szakembereket, akik kellő precizitással és szenvedéllyel készítik el az esküvőtök fényképeit és videóját. Most pontosan ilyen szolgáltatókat mutatunk be nektek!

A fotográfia, akárcsak a videózás művészet. Sokkal többről szól ez, mint egy gomb megnyomásáról vagy a felvétel elindításáról. Önmagában a profi felszerelés sem elég, ha nem olyanok állnak a gépek mögött, akik sajátos látásmóddal, művészi hajlammal, odaadással, az ifjú pár iránti tisztelettel és kreatív ötletekkel rendelkeznek. Több éves munkánk alatt volt szerencsénk együtt dolgozni kiváló esküvői fotósokkal és videósokkal, akiket most közelebbről is megismerhettek!

Egy esküvő életre szóló élményt nyújt mindenkinek, de a mosolyok, a gratulációk, és a szerelmes rezdülések idővel megkopnak az ember emlékezetében. Ezeket, a sokszor feledésbe merült mozdulatokat adja vissza a FreeFly Studio esküvői videója, mely a drónokkal készített légi felvételektől válik igazán rendkívülivé. 

A 6 közűl mi vagyunk az egyik :) Ha érdekel a teljes cikk katt a folytatásért ------>

A cikkért köszönet az Esküvő Classic csapatának :)