Hírek

A szerelmes pillanatok és az esküvő minden mozzanata megörökítésre méltó. Éppen ezért fontos, hogy megtaláljátok azokat a szakembereket, akik kellő precizitással és szenvedéllyel készítik el az esküvőtök fényképeit és videóját. Most pontosan ilyen szolgáltatókat mutatunk be nektek!

Blog 

A magyarországi cégek és vállalkozások 80%- ának nincs saját videós marketing anyaga. "Túl drága" Túl sok idő" tud meg hogy lehet saját reklám filmed!

Rövid ott tartózkodásunk alatt hamar kiderült hogy meglehetősen gyorsan továbbpörgetik azokat az együtteseket akik koncertfelvételt, hanganyagot, vagy gyenge minőségű videoklipet küldtek be magukról!

A videókat nem csak brandépitésre és termékreklámok készítésére lehet használni! Vannak olyan cégek akiknél a videós tartalom gyártás egyenértékű egy befektetéssel! Hosszútávon ügyfélkör bővítést érnek el vele ami magával hozza a nagyobb árbevételt, népszerűséget, és médiafigyelmet!

A retteget GDPR a rendezvény videózásban! Az az mit csinálj és milyen szerepeid vannak mint rendezvény szervező és milyen szerepet tölt be a rendezvényed fotósa/videósa a GDPR rendeletben!