Videókészítés lehetőségei

2018.09.17

A magyarországi cégek és vállalkozások 80%- ának nincs saját videós marketing anyaga. "Túl drága" Túl sok idő" tud meg hogy lehet saját reklám filmed!

Lássuk, hogyan lehet neked videód >>

1. Profi stúdió

Ez az egyik legjobb megoldás, egy forgatás sosem egyszerű, ami megtörténhet az megtörténik, egy stúdióba le szervezet forgatás számtalan előnyel jár, nem kell küzdenünk az elemekkel, a szélgépeknek hála mindig úgy fúj a szél ahogy akarjuk, éjszaka olyan sötét van ahogy mi szeretnénk, csak akkor esik az eső ha mi azt akarjuk! Nagy menyiségül eszközparkot sorakoztathatunk fel, nem mellesleg pedig jönnek a hangosítók, világosítók, sminkesek, fodrászok, és még sorolhatnám....

2. Backlot és külső helyszínek nagy stábbal

A stáb minden tudását bevetve igyekszik a lehető legjobb körülményeket létrehozni a forgatásra, külső helyszíneken aggregátorokkal üzemeltetjük a nagy energiafelvételű eszközöket, így ilyen forgatási napokon a stábtagok még olyan dolgokra is felkészülnek aminek az előfordulási esélye rendkívül pici.

3. Megbízhatsz egy gyakorlott videóst

Költséghatékony és kézenfekvő megoldás, hozza azt a minőséget ami egy online reklámkampány videójához kell! Nagy előnye hogy 2-3 fővel megvalósítható egy reklám videó, egy forgatáson 1 fő operatőr és vagy még egy operatőr/segédoperatőr vesz részt, majd az utómunkálatokban egy vágó.

Megbízásaink 70-80%-a ilyen jellegű projekt, ami hatékonyságát tekintve nem is vet fel kérdést.

4. elkészíted magadnak házilag

Kétséget kizárólag ez a legolcsóbb megoldás. De ha emelet a verzió mellet döntesz tudnod kell hogy egy videó legyártása több szakma együttes közreműködésének az eredménye. Hosszadalmas és az eredmény is jobb esetben csak elfogadható lesz, mint sem hogy jó. Ez a házi színvonal valószínűleg nem lesz elegendő látogatóid, vevőid meggyőzésére.

A céges blogunk legfrissebb bejegyzései

Az emlékek megörökítéséhez használt technológia évről-évre fejlődik. Ma már nem kell megelégednünk egy sima, dokumentumfilm-jellegű videóval életünk egyik legszebb napjáról, hiszen az esküvői filmünk milyenségének csak a képzeletünk szabhat határt.

A videók létjogosultsága a céges marketingben már régóta megkérdőjelezhetetlen. Legyen szó termékbemutató branding videóról, vagy egy szimpla céges vlogról, de akár csak egy imázsépítő kisfilmről; ez a lehetőség mára már szerves részét képezi a marketing eszköztárának.

Vészesen közeledik a Nagy Nap és neked fogalmad sincs még, hogy ki legyen az esküvői videós? Számtalan mennyiségű ajánlatot átnyálaztál már, de azt sem tudod, hogy egyáltalán mi alapján érdemes kiválasztani őt/őket?