Cége eseti vagy rendszeres kiállító szakmai rendezvényeken? 

Egy-egy ilyen rendezvény remek marketing lehetőség, nemcsak a helyszínen, hanem az azt követő hónapokban is. 

Videós csomagajánlataink, akár több hónapra elegendő marketing eszközt adnak a kezébe, mely nem csak új ügyfélszerzésre alkalmasak, de kiválóak lehetnek a meglévő partnereik számára is. 

Segítségünkkel megmutathatja, hogy cége és termékei hogyan néznek ki egy kiállításon azok számára is akik nem tudnak elmenni a rendezvényre. 

kiállítói csomagok

Rugalmasan állunk hozzá az egyedi elképzelésekhez is. Ha a referenciáink elnyerték tetszésüket , de nem találják a számukra megfelelő csomagot, vegyék fel velünk a kapcsolatot.


Az árak bruttó AAM-es árak,melyek magukba foglalják a forgatási engedély ügyintézését! És minden egyéb felmerülő költséget!

Referenciák:

Elintézzük a forgatási engedélyeket is!


Önnek ezzel sincs dolga! Rendezvényenként eltérő megkötéseket kérnek felvételrögzítés esetén. Általában ehhez a rendezvény szervezőjével kell egyeztetni, vagy a rendezvény sajtó osztályával. Ahhoz hogy az elkészült tartalmakat szabadon felhasználhassák erre mindenképp szükség van! A fenti csomagajánlatok tartalmazzák az engedélyeket is!

Hol használhatja fel ezeket a videókat?

Bárhol - Ma már minden közösségi média és a legtöbb digitális eszköz támogatja a videós formátumokat. 

Az hogy egy rendezvényről készüljenek videók gyakorlatilag már elvárás, az utóbbi 2 évben 64%-al növekedett az online videók nézettsége mint az azt megelőző években!

Szeretnél kapcsolatba lépni velünk?