Itt add meg az alcímet

Életetek során most egy fontos fordulóponthoz értetek, Számos nagy dolog történik egy ember életében de az hogy ebből mit viszünk magunkkal tovább és hogyan, az mindenkinél változó. Egy esküvő életre szóló élményt nyújt mindenkinek, de a mosolyok, a gratulációk egy-egy legördülő könnycsepp idővel elkopik az ember emlékezetéből, és ez az amit  még a fényképek sem tudnak visszaadni.

Ma már számos technikával örökíthető meg egy esküvő. Figyelembe véve egyedi elképzeléseiteket, és a számotokra leginkább fontos dolgokat kiemelve. Számos kameramozgató eszköznek köszönhetően akár filmszerűen vagy dokumentációs módon rögzítve. 

Bármelyik stílusra is esik a választás, a tökéletes hangminőség elengedhetetlen ma már az esküvői videóban. Mikor kimondjátok az igent, mikor fogadalmat tesztek egymásnak mind-mind megismételhetetlen. 

Kapcsolat:

info@freeflystudio.hu

+36302844664

Esküvői videózás

Operatőreink egyedi látványvilágot nyújtanak fiatalos és lendületes esküvői videót formálva a párok egyedi ötleteit megvalósítva! Légi felvételektől kezdve a hajnali készülődéssel, akár az utolsó talponálló vendégig rendelkezésre állva!

Vágónk rövid határidővel is képes átnyújtani a kész esküvői videót!

Dron egy esküvőn?


A légi felvételek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a földi felvételek kiegészítéseként a légi felvételek nagy mértékben növelik a videó látványvilágát. Nem véletlen hogy már az esküvőkön is elengedhetetlen egy drone.

Milyen jellegű videókat készítünk?

Esküvői film: Filmszerűen mutatja be a nap eseményeit akár az előkészületektől az utolsó talponálló emberig! Zenei aláfestéssel és a mikróportokkal illetve a hangosításba bekötött hangrögzítővel felvet kiváló minőségű hangfelvételekkel.

Esküvői videó: Az esküvői filmhez hasonló módon készül el a videó, azonban itt a fő hangsúly az események dokumentálás van.

Highlights videó: Összefoglaló zenés klipp az esküvő legfontosabb és leg látványosabb pillanatairól körülbelül 3-5 perc hosszúságban.

Esküvői videómeghívó: Rövid 1-3 perc hosszúságban. A hagyományos papír alapú meghívóhoz képest ez egy sokkal egyedibb, modernebb kivitelezés a vendégek meghívásához. Elmondhatjátok, hogy hol és mikor fogtok összeházasodni, még akár a helyszínt is megmutathatjátok a násznépnek.


Slideshow videó: Az esküvő napján bemutatásra kerülő kis filmecske mely fotókat tartalmaz kapcsolatotok legszebb pillanatairól. A csomagokat itt tudod megtekinteni.

Love Story videó: Általában viccesen bemutatja a kapcsolatotok elejét, vagy elmeséli azt a pillanatot amikor először megláttátok egymást.

Menyibe kerül egy esküvői videó?

Az esküvői videók gyártása során több tényező szabja meg az árképzést. Igyekszünk a megrendelő igényeit a rendelkező keretösszegből a lehető legjobb minőségben kielégíteni.

Esküvői videók már akár 130 000 ft-ból is megvalósíthatóak de minden esküvő más, ép úgy ahogy minden párnak másmilyenek az igényei! Cinematográfusaink igyekeznek a pár egyedi elképzeléseit és ötleteit a lehető legkreatívabban megvalósítani.

A fenti árak tájékoztató jellegűek! Pontos árképzésért keressen fel minket!


Kérje árajánlatunkat online!

* indicates required
Szeretnétek légi felvételt a videóba?
Milyen videót/videókat szeretnétek?

FreeFly Studio - www.freeflystudio.hu

Bármikor meg tudod változtatni ezeket a beállításokat az egyes levelek alján található linkeken vagy az info@freeflystudio.hu emailre küldve a módosítási, vagy törlést kérést.

Kapcsolat:

info@freeflystudio.hu

+36302844664

Kíváncsi vagy hogy mit mondanak rólunk mások?

Gyakori kérdések egy esküvői videóval kapcsolatban, és a mi válaszaink rájuk


- Mi a különbség a cinematography és a sima videó között?
A 2 típust ugyan azokkal az eszközökkel rögzítjük, hasonló kameramozgató technikával, azonban a cinematography vonal főkép a művészi, érdekes, filmes látásmód bevonásával készül, még a videós vonal sokkal inkább a dokumentálásról szól. Cinematography esetében mindenképp minimum 2 fővel dolgozunk, ezzel biztosítjuk hogy amíg az operatőr a legjobb látószögeket és plánokat keresi, addig a segédoperatőr nem marad le semmiről.


- A felvételek milyen módon kerülnek átadásra? Pendrive-on, esetleg online letölthető linken keresztül?
A felvételeket online tesszük letölthetővé, a file-okat egy általunk üzemeltetett NAS-on lehet elérni, rendszerint 30 napos letöltést biztosítva, azonban ha valami miatt elveszne , megsérülne az általatok tárolt verzió a vágott anyagokat 5 éven keresztül tároljuk!


- Kb. mennyi időt vesz igénybe az utómunka?
Általánosságban 30 munkanapot szoktunk mondani, ez szerepel a szerződésünkben is, de a gyakorlatban általában 15 munkanapon belül átadjuk.


- Milyen felbontásban és formátumban készülnek a videók?
igény esetén 4K felbontásban, azonban szuper lassított felvételeket csak Full HD esetén tudunk készíteni.


- Vis major esetén van helyettesítő kolléga?
Igen van, mind operatőr mind segédoperator, műszaki vagy baleset esetére pedig az Europ Assistance Magyarország Kft. biztosít minket(azaz eljuttatnak minket a forgatás helyszínére, vagy biztosítanak nekünk csere autót)


- Nyers videót is kapnánk kézhez?
Ha szeretnétek igen, ezért semmilyen plusz költséget nem számolunk fel, azonban a leadást követően csak abban az esetben tároljuk ha kéritek, ennek éves díja kb 3500Ft


- A hangfelvételek integrált vagy külső mikrofonnal készülnek?
Hangfelvételt első sorban line-ból veszünk föl, (hangosításból, keverőpultból) a biztonság kedvéért rajtatok és a szertartás vezetőre mikroportot helyezünk. Csak ha valami nagyon nem jön össze akkor használunk külső mikrofont a fontos részeknél, de integrált mikrofon semmikép sem jöhet szóba :)

- Pontosan hogy kell érteni a rendelkezésre állási időt?

A rendelkezésre állási idő az az a időintervallum amikor aktívan dolgozunk. Videós ajánlatok esetében ez 12 óra illetve cinematography ajánlatok esetén 16 óra. A rendelkezési állási időbe nem tartozik bele a be és a levonulás, így a megbeszéltek előtt rendszerint 1 órával hamarabb érkezünk és 30 perccel később távozunk.